Web Analytics Made Easy - Statcounter

بنا به گزارش دریافتی روز جمعه ایرنا، سید علی‌نقی طیب لقمانی امروز(بیست و چهارم امردادماه 99) در بازدید از تمام مسیرهای موجود بازار وکیل شامل بازار نو، بازار علاقه‌بندها، سرای مشیر، بازار مسگرها، بازار روح‌الله، اردو بازار، بازار وکیل جنوبی و وکیل شمالی و همچنین باراندازها و گمرک بازار وکیل، بر تکمیل و گسترش اقدامات عمرانی و خدماتی این مجموعه تاکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، با اشاره به اهمیت اقتصادی این بازار، ارزش املاک و تراکنش‌های تجاری مالکان، بیان کرد: انجام طرحی فوری بر اساس بهره‌گیری از معماری حرفه‌ای و با به‌کارگیری معماران زبده سنتی با مشارکت تجار و کسبه بازار، سبب اعتمادسازی متقابل بین مالکان، متولیان اداری و ناظر بازار خواهد شد و از تخریب بیشتر و مرمت غیرعلمی پیشگیری خواهد کرد.

لقمانی، همچنین از سازمان‌ها و اداره‌های خدمات‌رسانی همچون میراث فرهنگی، آب، برق، مخابرات و آتش‌نشانی درخواست کرد در این زمینه با هم‌افزایی و براساس برنامه‌ریزی گام بردارند.

بازار وکیل شیراز 262 سال پیش به فرمان کرم خان زند بنا نهاده شد. ساخت این بنا از سال ۱۱۳۷ خورشیدی آغاز شد و تا سال ۱۱۵۶ توسعه و تکمیل آن به طول انجامید. گمان می‌رود کریم خان زند پس از بازدید از بازار قیصریه لار که به فرمان شاه عباس صفوی احداث شده بود، طرح آن را در شیراز ریخته ‌است. این اثر در تاریخ هفدهم تیرماه ۱۳۵۱ با شمارهٔ ثبت ۹۲۴ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسید.

برچسب‌ها شیراز استانداری فارس میراث فرهنگی فارس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شیراز استانداری فارس میراث فرهنگی فارس شیراز استانداری فارس میراث فرهنگی فارس بازار وکیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۶۲۱۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پژوهش بدون اجرا هیچ فایده‌ای به حال ‌مردم ندارد

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: رشته‌هایی که در دانشگاه‌ها تدریس می‌شوند باید متناسب با نیازهای استان بومی‌سازی شوند تا افراد پس از فراغت از تحصیل بتوانند صدها شغل ایجاد کنند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، محمد کرمی در نشست با جمعی از مدیران استان سیستان و بلوچستان اظهار داشت: صف و ستاد باید دو مجموعه هماهنگ باشد و تمام تلاش ستاد باید برای پویایی صف به‌کارگیری شود.

وی افزود: اگر ستاد اهل پویایی و نوآوری بود؛ قطعاً این ویژگی متوجه صف نیز می‌شود اگر این پویایی و نوآوری در مجموعه‌ای وجود نداشته باشد قطعاً آن مجموعه محکوم به روزمرگی است.

استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به نقش مردم در تکمیل عملیات آبرسانی به روستاها خاطرنشان کرد: باید با راهبری درست از توان مردم استفاده کرد چرا که مردم خواهان پیشرفت و توسعه منطقه هستند.

کرمی با اشاره به اینکه اختیار مولدسازی با مجموعه استان است، ادامه داد: مولدسازی دارایی‌ها می‌تواند باعث افزایش درآمد یک دستگاه شود همچنین خدمات بهتری به مردم ارائه دهد. یکی از تاکیدات هیئت دولت این است که با استفاده از مولدسازی دارایی‌ها پروژه‌های نیمه تمام موجود استان را به اتمام برسانیم. مطالعات باید در کف میدان اجرایی شود و پژوهش بدون اجرا هیچ فایده‌ای به حال استان و مردم ندارد.

وی خاطرنشان کرد: رشته‌هایی که در دانشگاه‌ها تدریس می‌شوند باید متناسب با نیازهای استان بومی‌سازی شوند تا فرد پس از فراغت از تحصیل بتواند صدها شغل ایجاد کند. در اسلام بازنشستگی وجود ندارد و انسان تا هنگامی که زنده است، باید کار کند چرا که این تلاش و کوشش عین عبادت است.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • امام جمعه قم: برای امر به معروف و نهی از منکر هم‌افزایی کنید
  • اماکن تاریخی فارس در سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع) تعطیل است
  • سیر تحول شهید آوینی آموزنده و تحسین برانگیز است
  • پژوهش بدون اجرا هیچ فایده‌ای به حال ‌مردم ندارد
  • نشست هم افزایی مسئولان کمیته فرهنگی و آموزشی اربعین برگزار شد
  • نشست هم افزایی مسوولان کمیته فرهنگی و آموزشی اربعین برگزار شد
  • حل مساله گردوغبار نیازمند هم‌افزایی دستگاه‌ها است
  • نشست هم افزایی مسئولان کمیته فرهنگی و آموزشی اربعین 
  • نشست هم‌افزایی مسئولان کمیته فرهنگی و آموزشی اربعین 
  • رویداد جامعه‌پرداز برای شناسایی و ارتباط گیری با کنشگران حوزه خانواده